Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

De Aqua Mundo is weer (beperkt) geopend voor dagrecreatie!


Binnen de huidige maatregelen hebben wij een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dagrecreatie in onze Aqua Mundo. Kunt u niet wachten om weer te komen zwemmen dan kunt u vanaf 6 september zwemkaarten reserveren via de button ‘reserveren’. Mocht een dag of aanvangstijd niet meer beschikbaar zijn, dan is het maximale aantal personen behaald. We adviseren u om dan een andere datum te proberen. Na de persconferentie van 17 september passen wij de beschikbaarheid aan.


Graag willen wij u vragen om uw aanvangstijd zo goed mogelijk te respecteren zodat wij u in de beste omstandigheden kunnen ontvangen.

Aqua Mundo

Een dagje zwemmen bij Center Parcs Het Meerdal is alles wat je van een heerlijk dagje uit verwacht! De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, een superlange glijbaan, de weldaad van het kruidenbad, stroomversnelling, golfslagbad, een gratis speurtocht voor échte speurneuzen en voor de allerkleinsten is er het veilige Kinder-doe-bad/Peuterbad voor heel veel waterpret.


Uniek aan dit zwembad:

  • Wildwaterbaan
  • Kruidenbad
  • Gratis SpeurtochtenRESERVEER NU!


Activiteitenoverzicht

Plattegrond