Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

Center Parcs tot nader order gesloten voor dagrecreatie

Center Parcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Onze parken zijn met de noodzakelijke beperkingen geopend voor verblijven, dit geldt echter niet voor dagrecreatie; hier zijn wij vooralsnog voor gesloten. Center Parcs focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijk aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot en met 31 december 2021.


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar centerparcs.nl.


Een dagje uit in Center Parcs Het Meerdal

Een dagje zwemmen bij Center Parcs Het Meerdal is alles wat je van een heerlijk dagje uit verwacht! De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, een superlange, 103 meter, glijbaan, de weldaad van het kruidenbad, stroomversnelling, golfslagbad en voor de allerkleinsten is er het veilige Kinder-doe-bad/Peuterbad voor heel veel waterpret. 

Naast het zwemmen is er nog veel meer te doen op Het Meerdal:

  • het vieren van jouw spectaculaire kinderfeestje;
  • heerlijk dineren in één van onze restaurants;
  • 7 dagen per week shoppen in de Fashion Store en Toys & Souvenirs;
  • sportactiviteiten zoals klimmen, boogschieten, bowlen, waterfietsen en meer;
  • kinderactiviteiten zoals schminken, glittertattoo, Kids Workshops en meer.

 
RESERVEER NU UW ZWEMTICKET!          

Activiteitenoverzicht

Plattegrond