Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

Center Parcs blijft vooralsnog voor dagrecreatie gesloten

Center Parcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Sinds enkele weken zijn alle parken weer geopend, echter blijven onze parken voor dagrecreatie vooralsnog gesloten. Center Parcs focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijk aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot 1 jaar na de heropening van het park.


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar www.centerparcs.nl.


Een dagje uit met de familie of collega's!

Verblijft u niet in Center Parcs De Huttenheugte maar wilt u wel graag een dagje uit om te zwemmen? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. U vindt er watervallen, glijbanen, een stroomversnelling, wildwaterbaan en nog veel meer!


Behalve voor een dagje zwemmen kunt u als daggast in Center Parcs ook terecht voor:

  • Diner in één van onze restaurants
  • Een teambuildingsuitje 
  • Sportactiviteiten zoals Bowlen, Adventure Golf, Indoor Mini Golf, Klimmen, Laser Battle of Abseilen
  • Lekker shoppen in de Fashion Store of Toys & SouvenirsRESERVEER NU!


Activiteitenoverzicht

Plattegrond