Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

De Aqua Mundo is tot nader order gesloten voor dagrecreatie.

U kunt niet reserveren voor de Aqua Mundo.

Center Parcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Onze parken zijn met de noodzakelijke beperkingen geopend voor verblijven, dit geldt echter niet voor dagrecreatie; hier zijn wij vooralsnog voor gesloten. Center Parcs focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijk aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot en met 31 december 2021.


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar www.centerparcs.nl.


Een dagje uit in Center Parcs De Huttenheugte


Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Huttenheugte is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Snelle stromingen, bochten, hobbels... Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven.


Uniek aan De Huttenheugte:

  • Race van de wildwaterbaan
  • Vier je feestje op De Huttenheugte
  • Kinder-doe-bad voor de kleintjes
  • Golfslagbad
  • Combineer zwemmen of bowlen met een diner
  • Kom een kijkje nemen bij de wasberen op de kinderboerderijGeeft u bij het reserveren voor de Aqua Mundo aan in het bezit te zijn van een Huttenheugte kortingspas, dan dient u deze bij de Info Desk/Receptie te tonen.

 
RESERVEER NU!


ARRANGEMENTEN!

Activiteitenoverzicht

Plattegrond