Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

Center Parcs blijft vooralsnog voor dagrecreatie gesloten

Center Parcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Sinds enkele weken zijn alle parken weer geopend, echter blijven onze parken voor dagrecreatie vooralsnog gesloten. Center Parcs focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijk aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot 1 jaar na de heropening van het park.


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar centerparcs.nl.


Boek een 2-daags Jungle Cabana Arrangement!

Het Jungle Cabana Arrangement is inclusief:

  • 1 overnachting in een 2-persoons Jungle Cabana aan de rand van de Jungle Dome. Elke Jungle Cabana heeft zijn eigen thema en beschikt over comfortabele, opgemaakte boxspringbedden, incl. handdoeken. In de Jungle Dome heeft u beschikking over centraal sanitair.
  • Een gethematiseerd jungle-diner samen met de andere expeditieleden: stel uw spiesen samen uit een ruime keuze verse ingrediënten en grill ze zelf in de centrale junglekeuken.
  • Picknick-ontbijtmand met verse broodjes en beleg, sap en een junglefles om koffie of thee halen.
  • Trek de jungle in met opdrachten van de Ranger.    
  • 2 dagen gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en Jungle Dome.
  • Groepen tot 30 personen kunnen er verblijven. Groepen groter dan 8 personen worden verzocht telefonisch contact op te nemen.
  • Aankomstdagen vrijdag en zaterdag.Meer informatie over Jungle Cabana

Aankomstdatum*
Reisverzekering
Annuleringsverzekering

Informatie over u

Voornaam
Achternaam*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik wil me niet inschrijven voor de nieuwsbrief - %park