Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

Center Parcs tot nader order gesloten voor dagrecreatie

Center Parcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Onze parken zijn met de noodzakelijke beperkingen geopend voor verblijven, dit geldt echter niet voor dagrecreatie; hier zijn wij vooralsnog voor gesloten. Center Parcs focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijk aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot en met 31 december 2021.


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar centerparcs.nl.


Aqua Mundo

Meegevoerd worden op de sensationele wildwaterbaan, meedeinen op golven of snorkelen tussen tropische vissen. Of geniet u van onze kleinste bezoekers in het vernieuwde kinder-doe-bad. 


In onze Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken, dat wordt dus urenlang waterplezier voor jong en oud!

Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding van een volwassene (18+) zich in het zwembad bevinden. Ouders en/of begeleiders moeten ervoor zorgen dat kinderen die niet kunnen zwemmen zwembandjes en/of een zwemvestje dragen in de Aqua Mundo. Hierbij dient altijd een volwassene binnen handbereik te zijn.


Zwemfaciliteiten 

  • wildwaterbaan
  • glijbaan
  • golfslagbad
  • whirlpool
  • koraalbad
  • kinder-doe-bad
  • waterpiste
  • sauna (niet in de prijs inbegrepen)
Wanneer u op het park zelf tickets koopt wordt er € 1,00 per persoon toeslag berekend.RESERVEER NU!Activiteitenoverzicht

Plattegrond