Dagje Center Parcs

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

De Aqua Mundo is weer (beperkt) geopend voor dagrecreatie!

Ivm de 1,5 meter regel zullen de golven tijdens uw bezoek niet aangaan en blijven het bubbelbad en de Flowrider gesloten.


Door de huidige COVID-19 maatregelen vanuit de overheid is het tonen van de Corona Check app vanaf 18 jaar verplicht bij het bezoeken van de Aqua Mundo. Houd deze daarom bij de hand aan de ingang, samen met een geldig identiteitsbewijs.

Tevens willen we u er op attenderen dat een mondkapje in de omkleedruimtes en het houden van 1,5 meter afstand in de gehele Aqua Mundo verplicht is.

Het is van belang om voor een bezoek aan onze Aqua Mundo te reserveren. Mocht een dag of aanvangstijd niet meer beschikbaar zijn, dan is het maximale aantal personen behaald. We adviseren u om dan een andere datum te proberen. 

ER KAN TOT 19 FEBRUARI GERESERVEERD WORDEN. (na de persconferentie van 25 januari zal er verder vooruit gekeken worden)

Heeft u in maart/april 2020 een tegoedbrief / waarde cheque of e-mail voor onze Aqua Mundo ontvangen wegens onze parksluiting? Deze geldigheid is verlengd tot en met 31 maart 2022 en kunt u volgens de instructies in genoemde brief/mail verzilveren.


Vanaf zaterdag 22 januari hebben we in ons zwembad qua horeca een beperkte take-away mogelijkheid bij Grabber Joe’s. 

Let op: u kunt hier alleen pinnen.  

Wat is er nou leuker dan een avontuurlijk kinderfeestje op De Eemhof!

Laat ze ontdekken of ze een echte Robin Hood zijn tijdens boogschieten, hoeveel hole-in-ones ze kunnen slaan op de golfbaan of laat ze de strijd aan gaan tijdens Laser Battle. 


Stel je eigen feestje samen

Maak het kinderfeestje compleet  met een kidsbox met daarin frietjes, een snack, een drankje en een kleine verrassing. Kortom, stel zelf het ideale verjaardagsfeestje samen. 


Reserveer tijdig je feestje om teleurstelling te voorkomen.

Je Zwemfeestje kun je alleen online reserveren via de reserveringsmodule boven aan deze pagina. Voor vragen over zwemfeestjes kan je contact opnemen met ons call center: 036 – 5229100.
Voor informatie en het reserveren van de overige kinderfeestjes kun je contact opnemen met onze afdeling Business Solutions: 036-5229172 van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. 


Meer informatie aanvragen


Activiteitenoverzicht

Plattegrond